wimazo.com

Door een bestelling te plaatsen via https://wimazo.com/ ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden. We zetten dit beleid uiteen om ervoor te zorgen dat je volledig op de hoogte bent van onze terugbetalings- en retourmethoden en -procedures.

07 DAGEN RETOURBELEID

We hanteren een retourbeleid van 07 dagen, wat betekent dat je na ontvangst van je bestelling 07 dagen de tijd hebt om een retourzending aan te vragen. Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook je kassabon of aankoopbewijs nodig. WIMAZO accepteert geen retourzendingen langer dan 07 dagen na levering.

RETOURPROCEDURE

Om een retourzending te initiëren, neem je contact met ons op via contact@wimazo.com of bel je ons op +32 460 217 913. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je het pakket naartoe moet sturen. Artikelen die zonder retouraanvraag naar ons worden teruggestuurd, worden niet geaccepteerd.

TERUGZENDMETHODE

Per post

RESTOCKING FEE

Geen restockingkosten voor retourzendingen.

CONDITIE VAN HET PRODUCT

Gloednieuw, elk artikel moet in dezelfde staat worden geretourneerd als bij ontvangst.

RETOUR VERZENDKOSTEN?

Retourverzendkosten zijn gratis en voor rekening van WIMAZO, indien er sprake is van een fout van onze kant, of indien het product beschadigd of defect is op het moment van ontvangst.

RETOURETIKET ?

In de doos

OMRUILEN

We ruilen alleen beschadigde, defecte of defecte producten om. Als je een artikel wilt ruilen, neem dan contact met ons op via contact@wimazo.com of bel ons op +32 460 217 913

TERUGBETALINGEN

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, laten we je weten of de terugbetaling is goedgekeurd. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Houd er rekening mee dat het ook bij je bank of creditcardmaatschappij 7 dagen kan duren voordat de restitutie is verwerkt en uitgegeven.

CONTACT OPNEMEN:

ADRES: 1 Rue eugene Dupont, 7860 lessines, België

TELEFOON: +32 460 217 913
E-MAIL: contact@wimazo.com

error: Content is protected !!