wimazo.com

Welkom bij https://wimazo.com

Bij https://wimazo.com (het “Bedrijf”, “wij” of “ons”), erkennen en respecteren we het belang van het behoud van de privacy van onze klanten, en daarom hebben we dit privacybeleid opgesteld. We hebben deze beleidsverklaring opgesteld om u te informeren over de soorten informatie die we kunnen verzamelen tijdens uw bezoek aan https://wimazo.com/ (de “Site”), waarom we klantinformatie verzamelen, waarvoor we de informatie gebruiken, onder welke omstandigheden we deze informatie kunnen vrijgeven en hoe u ons kunt vragen het gebruik van deze informatie te beperken.

Houd er rekening mee dat u 18 jaar of ouder moet zijn om u te registreren als klant van https://wimazo.com/.

Als u vragen hebt, kunt u een e-mail sturen naar onze klantenservice op contact@wimazo.com.

 1. Welke informatie verzamelen we?

Verzamelde verkeersgegevens

Wij traceren en verzamelen automatisch de volgende informatie wanneer u onze Site bezoekt: (i) uw IP-adres; (ii) het type computer dat u gebruikt; en (iii) het type webbrowser dat u gebruikt (gezamenlijk “Verkeersgegevens”). Verkeersgegevens zijn nuttig voor marketingdoeleinden en om uw ervaring op de Site te verbeteren.

Persoonlijke gegevens

Als u via de Site producten van ons wilt kopen, vragen wij u om ons informatie te verstrekken waarmee u persoonlijk geïdentificeerd kunt worden. Wij ontvangen en bewaren alle informatie die u ergens op de Site invoert. Wij kunnen u bijvoorbeeld vragen een registratieformulier in te vullen waarin contactinformatie wordt gevraagd (zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) of een bestelformulier waarin financiële informatie wordt gevraagd (zoals creditcardnummer, vervaldatum en factuuradres). Daarnaast kunnen wij, wanneer u via de Site bestelt, bepaalde consumenteninformatie (zoals bestelde producten en bijbehorende promotiecodes) en leveringsinformatie verzamelen. Naar deze informatie wordt gezamenlijk verwezen als “Persoonlijke informatie”. Als u per e-mail met ons communiceert of als u online formulieren, enquêtes of prijsvragen invult, kan alle informatie die in die communicatie wordt verstrekt als persoonlijke informatie worden verzameld. U kunt ervoor kiezen om ons bepaalde persoonlijke gegevens niet te verstrekken. In dat geval kunt u nog steeds toegang krijgen tot een groot deel van de site en deze bekijken, maar kunt u mogelijk geen producten bestellen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om bepaalde optionele informatie niet te verstrekken, maar het is mogelijk dat u niet volledig kunt profiteren van veel van de functies van de website van het bedrijf.

 1. Hoe we de informatie die we verzamelen gebruiken

Wij gebruiken uw persoonlijke informatie voor doeleinden zoals het beantwoorden van uw vragen, het verwerken en afhandelen van bestellingen van klanten, het verifiëren van uw kwalificaties voor bepaalde producten en diensten, facturering, het verbeteren van onze diensten, het bieden van een verbeterde en meer gepersonaliseerde winkelervaring, communicatie met u en het informeren over speciale aanbiedingen en kortingen. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij u ons daarvoor toestemming hebt gegeven.

 1. Logbestanden

We gebruiken IP-adressen om trends te analyseren, de site te beheren, de bewegingen van gebruikers te volgen en om brede demografische informatie te verzamelen voor samengevoegd, anoniem gebruik.

 1. Informatie aanvragen bij potentiële en geregistreerde klanten

Onze Site biedt (in gebieden die toegankelijk zijn voor niet-geregistreerde gebruikers) een bestelformulier waarmee potentiële klanten informatie kunnen aanvragen over onze producten en diensten. We kunnen aanvullende communicatie, waaronder e-mails, sturen naar geregistreerde klanten en potentiële klanten waarvan wij denken dat ze interessant voor hen kunnen zijn. Daarnaast kunnen we klanten van tijd tot tijd vragen om feedback over onze producten, diensten of uw ervaringen uit het verleden, die op onze site en in ander marketingmateriaal kan worden geplaatst. Deelname aan deze programma’s is optioneel en door deel te nemen, verleent u ons een niet-exclusief, royaltyvrij, eeuwigdurend, onherroepelijk en volledig sublicentieerbaar recht om uw feedback of een deel daarvan te gebruiken, te reproduceren, aan te passen, te publiceren, te vertalen, te distribueren en weer te geven. en u geeft ons toestemming om uw volledige naam of voornaam, initiaal en buurt, zoals bepaald door Price Master, te gebruiken in verband met uw feedback. Om verwijderd te worden van toekomstige Price Master E-mail E-flash campagnes (“opt out” verzoek) kunt u ons simpelweg per reply laten weten dat u van de mailinglijst verwijderd wilt worden.

 1. Grenzen aan uw privacy

Hoewel we de bescherming van privacy op het internet ondersteunen, zijn we niet verantwoordelijk voor de acties en het privacybeleid van derden en andere websites. We raden u aan de geplaatste privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden te lezen wanneer u interactie hebt met en voordat u persoonlijke informatie verstrekt aan een andere website. Dit privacybeleid is uitsluitend van toepassing op informatie die door het bedrijf op deze site wordt verzameld.

 1. Uw veiligheid

https://wimazo.com/ neemt voorzorgsmaatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen. Wanneer ons registratie-/bestelformulier gebruikers vraagt om gevoelige informatie (zoals creditcardnummer) in te voeren, wordt deze informatie gecodeerd en beschermd door coderingssoftware. Onze site codeert je creditcardnummer voordat het via internet wordt verzonden met behulp van SSL-coderingstechnologie (Secure Socket Layer). Deze technologie werkt het beste wanneer de site wordt bekeken met Internet Explorer of Netscape Navigator van Microsoft. Wanneer je op een beveiligde pagina bent, zoals ons bestelformulier, wordt het slotpictogram onderaan webbrowsers zoals Netscape Navigator en Microsoft Internet Explorer vergrendeld, in tegenstelling tot ontgrendeld of open, wanneer je gewoon aan het “surfen” bent.

Hoewel we redelijke inspanningen leveren om uw persoonlijke informatie te beschermen zodra we deze ontvangen, kan geen enkele gegevenstransmissie via het internet of een ander openbaar netwerk als 100% veilig worden gegarandeerd. Als gevolg hiervan kunnen wij de veiligheid van gegevens die u naar ons verzendt of gegevens die wij naar u verzenden via onze online producten of diensten niet garanderen of waarborgen en doet u dit op eigen risico.

 1. Verloren of gestolen informatie

U moet ons onmiddellijk op de hoogte stellen als uw creditcard, gebruikersnaam of wachtwoord verloren, gestolen of zonder toestemming gebruikt is. In een dergelijk geval merken wij op dat u uw creditcardnummer, gebruikersnaam of wachtwoord in ons systeem hebt geannuleerd en zullen wij onze gegevens dienovereenkomstig bijwerken.

 1. Correcties

Als je persoonlijke gegevens veranderen (zoals je postcode), of als je onze service niet langer wenst, zullen we de aan ons verstrekte persoonlijke gegevens corrigeren, bijwerken of verwijderen. Dit kunt u doen door een e-mail met uw nieuwe gegevens te sturen naar contact@wimazo.com . Daarnaast kunt u uw gegevens bekijken en bijwerken in het gedeelte Uw account op onze site.

 1. Uw toestemming en wijzigingen in dit beleid

Door onze site te gebruiken, stemt u ermee in dat wij informatie verzamelen en gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van dit privacybeleid. Als we besluiten ons privacybeleid te wijzigen, zullen we deze wijzigingen op onze site publiceren zodat u altijd weet welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en onder welke omstandigheden we deze eventueel vrijgeven. Door deze site na kennisgeving te blijven gebruiken, stemt u ermee in dat wij uw informatie op deze andere manier gebruiken.

 1. Openbaarmaking vereist door de wet

We kunnen persoonlijke informatie openbaar maken wanneer de wet ons hiertoe verplicht of wanneer we te goeder trouw geloven dat een dergelijke actie noodzakelijk is om te voldoen aan het edictaat van de wet of om te voldoen aan een gerechtelijk bevel of een juridisch proces dat wordt gevoerd op https://wimazo.com/ of een van haar functionarissen of directeuren. We behouden ons verder het recht voor om dergelijke informatie vrij te geven wanneer https://wimazo.com/ redelijkerwijs van mening is dat een dergelijke actie noodzakelijk is om een partij te identificeren, te contacteren of juridische stappen te ondernemen tegen een partij die mogelijk de gebruiksvoorwaarden van https://wimazo.com schendt of die mogelijk letsel toebrengt aan of inbreuk maakt op de rechten of het eigendom van https://wimazo.com, de klanten of potentiële klanten van https://wimazo.com of iemand anders die door dergelijke activiteiten kan worden geschaad.

 1. Uw opmerkingen

https://wimazo.com verwelkomt opmerkingen over haar privacybeleid. Stuur uw opmerkingen en vragen naar contact@wimazo.com

We horen graag van u:
ADRES: 1 Rue eugene Dupont, 7860 lessines, België
TELEFOON: +32 460 217 913
E-MAIL: contact@wimazo.com

error: Content is protected !!