wimazo.com

We willen dat je tevreden bent elke keer dat je bij ons bestelt. Daarom heb je de mogelijkheid om artikelen waar je niet tevreden over bent terug te sturen, mits de verpakking onbeschadigd is.

Neem voor retourzendingen contact met ons op via contact@wimazo.com

Het adres voor het retourneren van het artikel is Galgenveldstraat 25a – 8700 TIELT België.

Met het herroepingsrecht kun je artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren als je niet tevreden bent.

De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel op je bankrekening gestort.

Elk artikel moet worden geretourneerd in dezelfde staat als waarin het is ontvangen. Het herroepingsrecht moet binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel worden uitgeoefend.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons per e-mail op de hoogte stellen en tegelijkertijd het artikel retourneren in overeenstemming met de verstrekte instructies. Dit moet binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel gebeuren.

WIMAZO neemt de retourkosten gratis op zich als de retourzending te wijten is aan een fout van onze kant, of als het product bij ontvangst beschadigd of defect is.

Zodra we hebben gecontroleerd dat het geretourneerde artikel zich in dezelfde staat bevindt als waarin het is verzonden, beginnen we binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending met het terugbetalen van de verkoopprijs van alleen het geretourneerde artikel.

error: Content is protected !!